Cancer gör en verkligen vuxen

snabbt
känns det som
Den Jenny som var den finns inte längre - men jag hoppas att det inte bara är en sämre version av mig som kommer ut i andra ändan utan en uppgraderad - även om jag får fatta en del tråkiga beslut och säga nej till saker jag egentligen inte vill säga nej till.
 
Har tackat nej till att åka till Kenya i sommar ikväll.....  tanken har funnits länge då jag känner att kroppen inte alls återhämtar sig så fort efter behandlingen som jag hoppats på - jag kommer inte att kunna riskera att åka ned dit med en kropp som inte är 100% - det blir farligt. Inte för att jag ska få tbx cancer där nere utan för att jag är i sämre skick helt enkelt och då är man mer utsatt för risken att få andra sjukdomar och infektioner och tro mig - där nere vill man inte bli sjuk.
2021 är ett skit år
2022 får bli året när jag bygger upp mig igen - och hittar de vägar jag kan gå och vad som är viktigt nu.
 
Sen är det ju så att det är så pass mycket planering och arbete att åka ned dit som projektansvarig och jag känner inte att det är rättvist att dra ut på mitt beslut - bättre bestämma sig nu och låta någon annan ta över och planera årets resa. Så slipper jag stressen över att tveka vad jag ska besluta.
Så kommer jag med nya tag sen.....
 
Har fått massage idag - det var behövligt

Kommentera här: