Fars dag idag

och hela förmiddagen gick åt till att laga och förbereda trerättermiddagen - som blev kanongod :) Älgköttet blev helt perfekt! Så glad att ha frysen full!
Myst lite med Fanny innan jag skjutsade henne till tåget - nu tar det väl någon månad innan man ses igen <3 så härligt att de blir vuxna och självständiga men samtidigt saknar man dem ju massor!!
Dubbel känsla det där :)
 
Skön vecka som kommer med lite roliga händelser - torsdagen spenderar jag bland annat med eleverna på 2047 i Borlänge - gamla framtidsmuseet - och vi ska se på två planetarievisningar  och fp lite astronomi till andlig spis - det är astronomieleverna som åker upp!
Då på förmiddagen ringer de också från onkogenetiska avdelningen i Uppsala och berättar resultatet på de gentester som de tog på mig - dvs om jag har olika former av ärftlig cancer.... En av testerna visar bland annat om jag måste ta bort livmodern och äggstockarna.....  hade ju varit skönt om det inte var så - känner mig väldans färdigopererad på ett tag kan jag säga.
 
Tisdagen är utvecklingssamtalsdag - då har vi inga lektioner - bara samtal - ska bli lite kul att träffa alla elever och nosa på det "vanliga" jobbet lite.
 
 
Snart jul också!!! Har ni tänkt på det?

Kommentera här: