Tentan klar

Och inskickad - dvs den tentan som egentligen är den näst sista tentan - ska vara inne den 7 maj - om meddelanden och binära tal - dvs grundläggande kunskap om hur vi skickar meddelanden ut i rymden och hur de ska tolkas och hur vi kan tolka eventuella meddelanden som kommer till oss!
Precis så spännande som det låter!
 
Mina Chiliplantor blommar för fullt nu - och de små blommorna är riktigt vackra när man tittar på dem nära.
 
(null)
 
(null)
 
Hade också ett bra samtal med min onkologsköterska idag - som sa att det är bra att man mår bra under första behandlingsperioden för du BRUKAR det bli bra de andra också - dvs första behandlingen brukar sätta nivån på hur resten blir. Ska ju ha två doser till med samma cellgifter och sedan byter vi till ett nytt - som det tydligen ska vara lite mer fart i..... och då menar jag inte på ett positivt sätt.
 
Vi håller ju på att organiserar huset lite - och man hittar verkligen en massa kul - bilder och gamla saker man glömt. Här är en bild när jag och barnen var på Grönan och hade kanonskoj och åkte vilda musen!
Visst ser vi glada ut?
 
(null)
 
Hittade även Fannys gamla tandställning och det rör hon hade i örat!
Antons tandställning finns också någonstans i gömmorna!
Så kul att hitta gamla minnen - har skaffat två stora plastbackar som jag lägger allt i nu.
 
(null)
 
(null)
 
Konstaterar också när jag tittar på alla mina blommor att många av dem verkligen är vackra i färgsättningen. Tänker göra som jag skrev innan - eftersom jag har ett överflöd av liknande blommor som överlevt - att se om någon vill byta lite blommor med mig - är inte det smart?
 
Håret rasar i MÄNGDER i dag kan jag säga....... och det känns underligt men inte deppigt eller så. Speciellt full i skratt blev jag när jag satt mig på toan - ursäkta alla känsliga läsare nu - MEN - är på G att få mig en brasilansk vaxning utan smärta kan jag säga - JÖSSSES!!
 
Nya upplevelser varje dag :)

Kommentera här: