Starten på Rond två

Avklarad idag 💪
 
Taggad och speedad på Betapred och en massa andra medikamenter men är som det ska. Här ser ni mig i min nya frisyr - inte ett hår typ på huvudet!
Blodvärdena var som jag misstänkte bra så jag fick ta full dos som  planerat - och blodtrycket höll sig stabilt hela dosen så vi kör på med samma medicin om tre veckor igen.
Fötterna och händerna fick godkänt - inte tillstymmelse till blåsor eller märken som inte ska vara där pga cellgifterna - så jag fortsätter med mina behandlingar, promenad, sömn, yoga och styrke träning och bra mat på regelbundna tider tyo.
Gud så jag hoppas att det inte blir så himla mycket värre denna vända!!
 
Men i morgon är det dax att gå upp 06 igen och käka gröt och starta cellgifterna som jag ska ta i tablettform igen i två veckor!
Taggad på morgonpromenad då!
En stor fördel med att  man måste upp tidigt!
 
 
(null)
 
Så här ser påsarna ut som guldmedicinen kommer ned i - och man sitter och tittar på dropparna och maskinen - som ni ser på bilden nedanför räknar ned alla påsarna med minuter - och jag sitter med ishandskar på mig!
 
(null)
 
(null)
 
Fick fina blommor idag av mamma och pappa!!
Värsta lyxrosorna - med en liten son bakom!
 
(null)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
(null)
 
 
Självfallet spelat lite pokemon ikväll också - och försökt att ta det lugnt även om det inte är det enklaste kan jag säga nej kroppen går på högvarv - men jag hoppas jag får sova lite i natt!
 
Grejat i växthuset och planterat och fixat med alla tomatar/gurkor och gjort i ordning mina odlingsfläckar som jag gjorde i ordning redan förra sommaren ute i gamla hästhagen - ser ju så trevligt ut med lite blommor här och var och inte bara nässlor!
Försöker ju även klippa och hhplla gräset lite lagom kort!
Man ser redan nu att det är snyggare och mer gräs än förra året - gillas skarpt!

Kommentera här: