Skrynklig lördag ?

Ja lite smått och även lite grått   - vi var upp till Hällsjön en vända och hälsade på och hjälpte pappa att få hem en gammal tunna som han ska göra om till eldtunna - och den låg högt uppe på ett berg och där var det dimiigare än dimmigast.
Och jag körde med sjal på huvudet idag istället för mössa - och ser mer än lovligt rynkig ut på halsen och pösig men det är väl bara lite ålderns charm.... :D huden blir rejält påverkad av både cortisinet och gifterna kan jag säga - jösses vad jag får smörja mig!
 
(null)
 
(null)
 
 
Aldrig ensam  - när man har en Svea kan jag säga - hon hänger med mig hela tiden! Till och med på toaletten.
Gäller att man inte får panik av att vara förföljd :)
Lite söt är hon allt!
 
(null)
 
 
Annars då?
Ja nu är influensavärken tbx i skelett och leder kan jag säga - så nu är alvedon och irpen mina bästa vänner och törs inte ens testa att vara utan primperan - dvs den medicin jag tar för att inte må illa. Nog illa att ha ont - vill inte ens mentalt behöva må illa.
Slemhinnorna i ögon och näsa är som sandpapper - men det finns det bra droppar och spray för.
Trött? Japp - men gör jag som jag brukar - lägger mig tidigt så får jag ihop mina timmar sömn även om jag vaknar femtielva gånger per natt pga att jag får ont i ärren, ont i armen av piclinen eller för att jag måste på toaletten.
 
Men magen är helt perfekt - inga problem alls där än.
 
Men överlag än så länge så mår jag bättre än vad jag någonsin vågat hoppas att jag skulle göra når jag gått på cellgifter.
Men det gäller att lyssna på kroppen
Ingen promenad idag - bara yoga och lite styrketräning med Sofia på tv :)

Kommentera här: