Måndag

och lektioner med handels på morgonen innan det var dax att rätta lite för att sedan dra till Falun och dagens alla undersökningar!
Blivit ultraljudad med någon ny utrustning som ger en 3D bild av hela brösten samt blivit magnetröntgad för första gången i mitt liv - det var en lite speciell upplevelse får jag erkänna att ligga på mage med brösten ned i två hål och skjutas in i en smal tub och sen vara i en massa oväsen som verkligen var rejält oväsen i 25  minuter - och få kontrastvätska insprutat genom en nål i armen.
Det gick bra - men jag måste faktiskt fråga doktorn på måndag om jag kan få se bilden de tog idag - rent naturvetenskapligt så skulle det vara intressant - ur en lärarsynvinkel - att se sig själv på en sådan bild.
Faktiskt
 
Så nu är det bara med bävan att vänta in mötet på måndag med läkaren som blir ansvarig för min behandling. De ska analysera och diskutera alla bilder och resultat denna vecka - och på måndag komma med ett förslag på en behandling.
Himla läskigt med denna ovisshet - attt inte veta hur allvarligt det är eller inte.
Men, faktiskt känner jag just nu - att det i varje fall - oavsett utgången efter mötet - kommer att bli skönt att bli av med den första ovissheten.
Visst kommer det säkert att fortsätta vara ovisst länge till - men det man vill veta nu i första läget är ju hur spritt det är och om den är elak.
 
Sen får man helt enkelt ta resten efter det!
I morgon blir det jobb som vanligt - men jag jobbar hemifrån tills eventuell operation är över och vi vet mer. Mina chefer och kollegor har varit toppen <3
 
Middagen blev från Chop Chop och Hobbit 2 med Anton i soffan
Det var mysigt det!
 
 

Kommentera här: