En dag på tur

Och mammas födelsedag
Ska berätta allt :)
Var med Maria ned till Örebro idag på morgonen - hon skulle ned på bedömning av sin arm för operation - och ville ha sällskap - och det är ju alltid trevligt att få umgås en massa - dels i bilen och dels där.
 
Fanny hann vi inte förbi idag - hon pluggade och hade kompisar hemma - men lite lustigt är det när man kan se henne så nära på Snapkartan :)
 
Jag gick ut på stan och fångade mängder med Pokemon medan Maria var hos doktorn - hon fick mycket positiva besked där -så det blev verkligen en bra dag!
 
 
 
(null)
 
 
Efter doktorn gick vi till Myrorna och jag hittade en assnygg skål med lock i rött glas - jag är ju lite svag för rött, grönt och blått glas.
Sen gick vi och käkade på Burger Love  - jag tog en hallomiburgare med chilipommes och en Milkshake - känns som om jag kunde unna mig det under rådande omständigheter.
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
 
(null)
 
(null)
 
Det är verkligen vackert i Örebro. Jag gillar att de sparat så mycket gammalt inne i stan.
 
Väl hemma åkte Anton och jag och skaffade blommor och en massa Kinamat och åkte upp till Hällsjön tillsammans med Per som vi hämtade upp utanför jobbet  och firade mammas födelsedag!
Riktigt kanontrevligt att ses!
 
(null)
 
 
 
(null)
 
Fanny skickade en rolig bild från en affär de var i som var full i precis sådana saker som jag skulle kunna vilja ha - Historiska butiken tror jag den hette. Full i bland annat trollstavar - en sådana behöver man ju :D
 
Ny dag i morgon :)

Kommentera här: