Söndag

Och sov 12 timmar mellan lördagen och söndagen - helt galet vad trött man blir av denna behandling!! Drömmer dessutom som satan när jag sover - helt galna drömmar också!
Har annars varit en lite illamående dag - men efter lunch hade jag lyckats medicinera upp kroppen så pass att eftermiddagen och kvällen varit ok - hoppas jag INTE mår lika illa i morgonbitti!
Det har verkligen varit varmt idag - och jag har upptäckt en sak - hår på huvudet svalkar - jag är mycket mer SVETTIG om huvudet nu när det är helt kalt. Det bara rinner om det - lite äckligt faktiskt!
Försökt att vara lagom idag - och skött både motion, mat och dryck idag - och då går det bättre - helt klart. Fötterna håller ihop än - PEPPAR PEPPAR - tappat mest skinn på händerna men det gör inget ont i varje fall! Men, som jag sagt förut - bakslag sätter mer mentala spår - nu är jag livrädd för varje smärtgrej som dyker upp på fötterna att det ska bli lika illa igen som sist. Men än så länge verkar det som om det funkar att minska dosen lite på  tablettcellgifterna jag äter!
Det gillas!
 
 
(null)
 
(null)
 
Per har varit en ängel och fixat och donat ute i växthuset idag och fått det mesta i ordning - så trist när man inte orkar med det man egentligen vill själv men då är det tur att man är två!
Chilin växer just nu så det knakar! Kommer att bli i varje fall tre olika sorter detta år - ska se om jag kan få dem att överleva till nästa år! Man ska kunna det tydligen om man behandlar dem rätt under vintern! Ska göra i ordning i gamla selkammaren i källaren till växtrum!
 
Tog en kort promenad med Svea idag och kände en gudomlig doft när jag kom ned mot huset igen - syrenerna har ju slagait ut!
Innebär att snart slår den absoluta doftfavoriten ut - Kaprifol!! 
Men syrener går inte av för hackor de heller - Per plockade in två stora buketter så nu doftar det gott i hela huset!
 
Vad händer till veckan då?
På tisdag är det omläggning och underskrift av lite betyg och på torsdag ska jag träffa läkaren i Falun för ett halvtidsmöte!
Annars lugnt hoppas jag :)

Kommentera här: