Och hur?

Blev kakan då ?
(null)
 
Marängen blev helt perfekt men jag måste säga att den delen som var under definitivt hade behövt längre tid i ugnen för att bli riktigt bra! Den hade knappt hunnit stelna och var lite för smetig för min smak.
Ska testa ett nytt recept i morgon.
 
Kaprifolen är i fullblom nu - och det doftar ljuvligt över hela gården i kväll! Älskar det!
Nu efter Coronan är ju min doft inte som den varit och jag måste säga att i år luktar den mer peppar än vad jag minns att den gjorde förut :) Jag hoppas doft- och smaksinnet blir bättre efter tid!
 
(null)
 
(null)
 
Kunde även konstatera att mina jordärtskockor börjar  komma upp!
Ska bli spännande OCH gott om det funkar - soppa på det är kanongott!
 
Annars då?
Har varit ganska trött idag och sovit en hel del - men inte mått illa - vilket är bra.
Nästa vecka på onsdag är det dax för en veckas paus och då är jag halvvägs igenom behandlingen!
Känns både skönt - men samtidigt drygt att det ändå är så mycket tid kvar - samtidigt som tiden går snabbt.... kan liksom inte förklara den paradoxala känslan man har i kroppen.
Det tar tid för det är så jävla drygt både fysiskt och psykiskt -- men samtdidigt går det snabbt.
Men jag vill bara att detta ska vara över - men är drygt med allt jag inte kan göra - men samtidigt är det lugnt för jag vet att det är för en begränsad tid.
 
Nu är det slutgnällt för idag! Detta har trots allt gått väldigt mycket bättre än vad jag trodde det skulle göra. Men är lite omställning att gå från att vara så aktiv med andra människor till att bara få ha 100% fokus på mitt eget mående hela dagarna och inte orka det man brukar göra.
 
Söndag i morgon - bröllopsdag!

Kommentera här: