När man inte orkar laga mat

Och mannen i mitt liv tycker att jag har en kanonidé när jag förslår att vi ska käka indiskt! (som jag varit sugen på hela veckan) och han aldrig provat!
Han blev mycket positivt överasskad av maten där och vi kommer garanterat på besök igen! Kanoners då jag verkligen gillar det!
Glad att det inte påverkat min matlust än - och nu börjar smakbiverkningarna gå över efter kuren i blodet så allt uto söta smaker smakar gott!
Sen tog vi en liten roadtrip och besökte bland annat Lekomberg - inte ofta vi bara tar timmarna som de kommer men det behöver man göra ibland!
 
Annars uppe med tuppen som vanligt - mat och medicin klockan 06 och sen lite lugn innan promenad med Svea. Sovit lite middag och planterat lite solrosor och prydnadspumpor. Jag hoppas så att jag kan få fram några sådana!
 
Lördag i morgon och på söndag har per och jag bröllopsdag! 21 år som gifta - det är bra gjort!
 
Just ja, måste berätta - lämnade anton i ett område i Grängesberg jag aldrig varit i innan - ett sommarstugeområde och det var som en labyrint med små vägar - och jag åkte vilse när jag skulle åka hem!!! Inte ofta det händer! Smala eländiga vägar var det - men tack och lov hittade jag ut tillsist!
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 

Kommentera här: