Man lär sig något nytt

Varje dag 
Hittade tätört när jag var ute och gick idag och blev sugen att testa att göra egen långfil - men när jag nu googlade på det visade det sig att det var en "faktoid" att det går att göra så - det är lögn!
Man kan alltså inte tillverka långfil enbart med tätört :) Sicken tur att jag kikade på det innan!
 
(null)
 
 
Blommorna jag fick förra veckan är verkligen fina än - kolla in liljorna!!! Hur underbara som helst!
Man blir ju sugen att anlägga sig en liten rabatt!
Liljor har alltid varit en favorit!
 
(null)
 
 
 
(null)
 
 
I morse var jag lite smart! Anton skulle ju upp och jobba i Hällsjön vid Naturs hus vid Snösjön - så jag passade på att följa med upp till mamma och pappa och umgås med dem och gå en vända i skogen med Svea! Vi gick kusin Lisas stig "trollstigen" som går runt hela Vasselsjön - en kanonmysig promenad i lagom takt för mina fötter och superdåliga kroppstillstånd just nu - men skam den som ger sig - fysisk aktivitet ska ju vara det bästa för att tåla behandlingen och minska risken för återfall så vi kör på det.
Vackert som fan var det i varje fall och Svea njöt av att springa ute lös. Hon badade i några dyhål för att svalka sig lite.
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Hur jag mått idag?
Suveränt bra utifrån förutsättningarna - och jag tror att jag gjorde något smart på morgonen! När jag vaknade vid 04 för att gå på dass tog jag mig en illemåendetablett - så när jag vaknade mådde jag helt finemang! Ingen illa känsla alls i magen vilket jag annars har - så det kanske är det som är nyckeln - komma ihåg att äta en sådan tidigt på morgonen?
Ska testa i morgonbitti igen när jag vaknar - medicinen sätter igång hela systemet och jag måste upp 2-3 gånger varje natt - men det är ju lugnt när man kan sova på dagarna om man blir sliten - det finns ju flera anledningar till att man är sjukskriven under behandlingen - man ska orka vara sjuk liksom.
 
Slemhinnorna i ögonen är torra som fnöske - tackar min lyckliga stjärna att jag har ögonolja :)

 

Kommentera här: