Då ska vi testa

Lite nya 
mediciner idag - tog första vid tre och jag tycker faktiskt att jag måt lite mindre illa nu. Jag skiter fullständigt i om jag inbillar mig eller om det funkar på riktigt - så länge jag inte behöver känna mig som om jag är på g att bli magsjuk vilken sekund som helst så är jag nöjd!
 
Måste berätta vad suveräna de är på min vårdcentral - Norra - uppe på ludvika lasarett! Medicinen som kom på recept idag visade det sig när jag gick in på apoteket att de måste beställa den och jag får tidigast ut den i morgon eller på fredag!! Blev så jäkla besviken när jag var så trött att må som ett lass skit så jag ringde till min vårdcentral och en sköterska ringde upp och jag förklarade situationen och hon sa då att de inte hade min medicin på mottagningen men att hon skulle gå över till närakuten och fråga och sen ringa upp mig.
Sagt och gjort så ringde hon upp efter en kort stund - visade det sig då att hon varit dit på akuten - men de hade inget - så då gick hon upp till en av avdelningarna  - och de hade!!
Så hon la undan några tabletter i ett kuvert i receptionen nere på lasarettet som jag sedan fick kvittera ut med mitt leg!
Det kan man väl kalla service va?!?!?
 
(null)
 
Idag orkade hjärnan ut på en promenad med Svea - vilket var skönt för både henne och mig.
 
Illamående är verkligen det vidrigaste av tillstånd - man känner sig så genomäcklig och vill bara dra ett täcke över huvudet och försvinna!