Min ena ljumske

känner att den lever kan jag säga just nu
Trodde i min enfald att träningsvärken från förra veckans ridlektion hade gått över :D Hoppade med en palls hjälp upp på den häst jag skulle ha idag - och satan så jag bedrog mig!
En liten muskel i högra ljumsken började krampa något så djävulskt att jag nästan trodde jag skulle få hoppa av. Men man kan ju inte bara ge upp så jag bet i och det släppte MEN känner nu att jag skulle behöva ligga i diverse yoga positioner ett par dagar för att stretcha ut den - annars känns den nog ännu värre nästa vecka ;) Man är ju inte 15 längre i kroppen kan jag säga!
 
Men jäklars vad roligt det är att rida - och vilken rolig lektion vi hade idag - vi gallopphoppade!!!
IOF bara markbommar men ändå - jag har inte gjort sådant på år och dag - Röde kunde ju inte galoppa på det viset även om han var en fena på att hoppa hinder.
 
Orkade inte hålla om honom  - Cavallo som jag red idag - vid ett tillfälle och då fick jag stå i en stigbygel en sekund och balansera för han pep förbi hindret på ena sidan - men jag  klarade av det med!
Faktiskt ganska nöjd med mig själv och jag rider med ett dumleende på läpparna hela timmen - så kul är det och så kul att göra något som JAG vill och tycker är roligt bara för mig!
 
Bilen klarade helt oväntat också besiktningen i går!
Anton klarade körkortet idag - och det var en mycket stolt son som jag skjutsade upp till Hällsjön och han åkte sedan i sen egna bil därifrån! Man minns själv känslan första gången man satt sig själv bakom ratten - både helt overkligt men en sådan enorm frihetskänsla!
 
Så stolt över mina båda barn!
 
Så ärligt så har det varit en jävligt bra start på veckan - även om jag är trött som ett as.
Man får tänka på det som är positivt!

Kommentera här: