Men jösses

Vilken onsdag 
 
Slutade med nästan stadskupp i USA 
Men började lugnt med promenad med Svea och lite god grönsaksgryta till lunch.
I morgon är det ju jobb igen - så man måste ju ta det lite lugnt dagen innan.
Har man det superlugnt så kan man ju leka lite med Snapchat och Svea - funkar riktigt bra när hon är lugn när man varit ute med henne - då hinner de skojiga filtren fixa till det. :)
 
(null)
 
 
(null)
 
Ikväll var det också ett program som bland annat var från Teneriffa där jag var vid observatorierna!
Himla kul att se!
 
 
(null)
 
Och sen bara brakade det lös!
 
Trump är verkligen helt jävla galen och nu har hans anhängare stormat kongressen så att räkningen av röster stoppades - nationalgardet är på g in.
Är lite nyfiken på de i min bekantskapskrets som stöttar Trumpen.....  vad tycker ni om detta? Antagligen tycker ni att det är bra - antar jag. Ni hatar ju socialism.......  och älskar kapitalism.
 
Men vi ska aldrig aldrig dikutera politik. Detta är så jävla galet och så fruktansvärt farligt för hela världen att man bara baxnar.
Och jag ska berätta något - pengar är faktiskt flyktigt! Man kan bli av med dem lika fort som man fått dem - och hur är det med kapitalism då?
Det stör mig så jävla mycket denna inställning att "alla har samma chanser" och alla kan bara de vill. Människor som resonerar så har aldrig varit ute i den verkliga världen
 
Människor är ruskiga - särskilt de som med stolhet kallar sig.för kapitalister. Ju äldre jag blir - ju mer otäcka saker lär jag mig om människor i min närhet - ju mer nöjd är jag med de få människor jag har runt om mig. Jag är inte längre godtrogen. Tyvärr kanske - men man har sätt lite för mycket konstiga djup i människor för att tro alla om gott längre.
 
Folk frågar mig ofta om jag inte är rädd när jag är i timmar i skogen och går runt.
Jag är inte rädd för skogen - jag är rädd för människor - det enda jag kan bli riktigt rädd för.

Kommentera här: