Inte alls

det besöket jag trodde det skulle vara i Falun idag - blir så när man har typ klippkort hos läkarna....  :D Jag trodde det var mina domnade händer och armar men det var återbesök hos bröstkirurgen efter operationen i våras - för koll och så.
Så det var bara att tänka om och säga vad jag tycker och tänker om det - att det typ är bra MEN att jag är extremt missnöjd med den fula "klyfta" kirugen gjort i högra sidan på vänster bröst - dvs det som jag hade cancer i - men är som ett djupt fluffigt hpk mitt mellan ärren - som en extra navel  - som jag INTE vill ha kvar. Den är flera centimeter djup och blir fuktig och kan bara tänka mig när jag blir gammal att det kommer att vara ett ställe där det blir infektioner lätt - så NEJ tack!! Jag vill ha en HELT PLATT bröstkorg.
De frågade mig idag igen om jag ville ha implantat men jag sa NEJ NEJ NEJ - men ni får gärna ta bort hålet - och det lär ju vara billigare än sätta in två nya tuttar - så de sa ja till det - när de fått se hur det ser ut!
Så ska de inte se ut sa de :) Vilket var skönt för då slaåå jag bråka om det.
Är nu med i någon form av kö och får komma upp i ett "ihopsamlingsheat" där bröstkirurgerna rättar till allt som inte blivit bra som de kan göra med lokalbedövning - dvs jag fick välja mellan att ha kvar hålet eller bita ihop och låta dem skära upp ärret och den köttbit som hänger ned runt hålet - med lokalbedövnining.
Tänkte att efter all elände jag varit med om så överlever jag det med - även om jag kan säga att jag är lite lätt less på smärta nu.
 
Shopping på Ikea och biltema och elgiganten - ett headset till det X-box jag ärvt efter Anton -så nu kan jag spela med ljud.
Ljud är ju viktigt för känslan!

Kommentera här: