Torsdag

och firar idag tvåveckorsdag sedan operationen.
Hur jag mår?
 
Konstiga nervkänslor, smärta och svullnad och ärr som stramar om man inte relegbunder gör sina stretchövningar. Sover som ett lass skit eftersom det gör ont att få tyngd på sidorna - antar att det är största anledningen till att jag inte är så pigg om dagarna. Jag är ju uppskuren från bortre armhålan till den andra borte armhålan - så svullnaden både spänner och kliar - samtidigt jag försöker vara försiktig - vill ju inte att svullnaden dvs vätskan ska komma ut via ärret....  och ärret i sig är ju lite hårt och ömt - men jag tejpar dem hela tiden.
Men jag försöker verkligen skynda långsamt.
 
Upplever inga negativa känslor än att brösten är borta - det kändes bara äckligt att ha en sjuk kroppsdel kvar på kroppen så är en STOR lättnad att de är borta av den anledningen. Det enda "negativa" är ju att man nu inser hur stor mage man har i verkligheten... De valkarna har ju liksom försvunnit innan pga brösten samt så har bröstet funkats om en synvilla och fått magen att se mindre ut eftersom de var så stora... :) Men det är ett mindre problem - magen kan jag ta hand om sen - första ska resten av kroppen bli bra.
Ska man ta diverse hormonmiediciner och cellgifter kommer ju magen att bli ännu större under en tid - så den får bli ett MYCKET senare projekt!
Generell hälsa är viktigare  - eller hur?
 
Hur det känns inför mötet på onsdag den 7:e?  Ännu inte nervöst - antar att jag tränger undan det - men kan ju få allt från superpositiva besked till supernegativa. Men det är ju liksom inget jag kan göra åt det - det är ju som det är - eller hur?
 
Idag hade jag lektioner..... Var meningen att de bara skulle vara en kvart men eleverna sög tag i mig - och det var så jävla kul - att det blev full tid.... man är hopplös men tillsammans med dem får man skratta, utveckla tankar och se dem växa. Det ger mer energo än det tar.
 
Men nu ska det bli skönt med lite påsklov!