Svamp i munnen

Men en pigg kropp och själ  - vaknade långt innan 06 i morse så det blev en tidig frukost så jag hann inte bli att må ni illa! Gillas skarpt!
Dock har frusit om huvudet idag! Sitter faktiskt med sjal på mig nu inomhus!
Det är ju inte alls så varmt ute idag så det blir ju lite kallt även inne då-
 
Promenad med Svea och dagens lyckopiller alla dagar i veckan! Så skönt för hjärnan med skog och fågelkvitter! Idag ringde de från onkologen när jag var på promenad för att höra hur första veckan varit! Och jag sa som det var att den faktiskt varit över all förväntan! De flesta biverkningar som man kan få har jag ju inte fått än - det gillas - ju fler dagar det går utan fler problem så antar jag att det blir lättare att palla alla 17 veckor som det är kvar nu! 
För idag är det en vecka sedan precvis som jag startade med första behandlingen!
Nu är det bara 17 veckor kvar!
 
Det enda jag fick utskrivet ny medicin för idag är att jag misstnker starkt att jag fått svamp i munnen - känns skrovligt i hela gommen.
Så ska starta med den behandlingeni morgon - så då blir det 4 saker till att komma ihåg att göra varenda dag - dvs gurgla med medicinen och sedan svälja ned den - efter måltid - varje dag - 4 gånger per dag!
 
(null)
 
 
Blev chokladsugen på eftermiddagen så bakade mig en kladdkaka med lite vispgrädde - med riktig vanilj i - och handplockade skogshallon!
Satt riktigt gott i magen tillsammans med en kopp kaffe!
Dricker inte alls lika mycket kaffe som innan kan jag säga - blir max två koppar per dag! Men har ingen huvudvärk trots det - lite skumt nästan!
 
Men det där med att äta de godsaker man har i frysen - det ska jag bli bättre på! Man är ju helt hopplös med att spara på det bästa i frysen så det nästan blir gammalt när man borde äta dem istället och njuta medan man kan - eller hur?
 
(null)
 
 
Ett av mina palettblad - "Choklad något" - är ju hur vacker som helst när man kikar på den - visst? Så symetrisk och himla vackra färger!
Jag gick ju lite bananas på frön av palettblad så jag har endel.... som är på uppodling. Funderar på att lägga ut en "annons" på facebook och sedan se om någon vill byta plantor med mig :)
 
 
(null)
 
Och nu blir det en bild som kanske är jobbig för vissa!
Inte min - men jag är med i grupper nu - masektomigrupper - och "plattnormen" - himla bra grupper som stärker och peppar och skapar nya förebilder och så.
Många tatuerar hur fina saker som helst på framsidan istället för bröst.
Jag kommer inte att sätta in lösbröst - det är inte min grej - lika lite som att ha peruk.
Lösbröst i bh kommer jag säkert att ha ibland när man ska ha typ klänning
Men jag längtar efter lkänslan när jag kan börja löpträna igen - och inte ha 4 kilo som skumpar på framsidan!
4 kilo var det som jag gick ned efter att bägge brösten försvann - det är rätt mycket! 
Så om jag saknar dem - nej - det har jag svårt att tro - inte vid min ålder.
Men visst kommer det att vara saker som blir svåra första gången man gör det
Gå till simhallen tillexempel.
Men å andra sidan är jag van vid att barn tagit mig som kille eftersom jag alltid varit korthårig
Men det är bara att ta tjuren vid hornen.
 
Läste i en bra bok som en kollega på VBU skrivit - som har en annan hemsk sjukdom - att hans läkare sagt att man inte ska gömma sig utan vara/visa sig som vanligt trots sjukdomen - det mår man bättre av. Jag tycker att det var jätteklokt sagt.
 
(null)
 
 
Så vilken tatuering skulle jag kunna tänka mig - jag har ju tagit bort bägge så jag kan tänka hela bröstkorgen som tavla (och förlåt nu mamma om du läser detta - jag vet vad du tycker om tatueringar MEN...  älskar dig ändå vet du <3 )
 
Något svenskt, traditionellt, natur, troll, skog, mosippor?
 
Får fundera på det :)

Kommentera här: