Livet utan hår

Började idag 
Satt i godan ro nu ikväll och tittade på film - Dumma mig på Netflix - när jag kände hur det började rasa hår efter axlarna - som att vara på frisören utan förkläde!
Bara att ta tjuren vid hornen och raka av allt - vi får se om jag tappar ögonbryn och fransar också - det är tydligen inte lika säkert.
Jag kommer INTE att ha peruk - har känt hela tiden att jag inte är en peruktjej. Lösbröst kan jag tänka mig att använda i bland om jag ska ha kläder som kräver form - men peruk blir nej tack! Liksom inte jag!
 
Men det blev kallt om huvudet kan jagh säga!
Måste slaffa mig lite mer huvudbonader än de jag har - antar att man måste skydda huvudet nu från både väder och vind
 
(null)
 
(null)
 
Annars har dagen bestått av lång promenad med Svea  - som fick träffa en kompis idag som hon faktiskt trivdes ihop med hypfsat - och besök på sjukhuset och omläggning av picline. Det gick kanonbra och honhade verkligen koll på vad hon gjorde och omläggningen blev finare än den jag hade med mig från Falun.
 
Hur känner jag mig då?
Sköter jag inte medicineringen känner jag mig olustig och lite illamående - och har lite influensa känsla i kroppen. Kanontorr i munnen och näsan så använder näsolja nu samt salivtabletter. Magen ok än men är kanonnoga med vad jag äter.
 
Planterat om lite blommor och klarat två banor på X-box lego sagan om ringen, samt lärt mig lite om binära tal.
 
och medicinerat, smörjt och allt annat :)
 
Men nu blir det kväller!

Kommentera här: