Jobb i morgon

Men
Idag var det en skön dag och jag är faktiskt lite taggad på att få träffa lite elever i morgon - även om det blir via zoom ett tag till. Man blir ju att följa en massa nya människor när det händer saker i ens liv och helt naturligt blir det ju att följa lite cancerfolk. Denna kvinna - Cancerkompisen - som jag tror har samma sort som jag har är himla rolig - och så klockren i hennes teckningar att man inte kan låta bli att le igenkännande :)
Precis  - varför säger de ens - gå inte hem och googla nu? För ärligt - det räcker ju med att man haft huvudvärk i två dagar så googlar man - och hur i all sin dar tror ni det blir när man faktiskt fått en diagnos?
 
Men för egen del har det lugnat ned sig med googlandet för mig nu - var värst i början så att säga - men jag har blivit med i en del grupper på facebook som jag faktiskt finner lite trygghet i - man kan ställa en massa frågor och få svar och de är HÅRT modererade så man slipper alla tokstollar.
Det gillas!
Som tex när jag känner att jag har en vävnadssträng i vänster armhåla - som om någon spänt en garntråd genom hela armhålan som till och med syns och känns från utsidan - och stränar  - och när man rakar sig under armarna är man LIVRÄDD att man ska råka raka av den :)
I papperna från landtinget står det just att sådana kan komma men att de brukar försvinna efter några månader av sig själv - men det är ändå tryggt att då kunna prata och fråga i en grupp och höra andras erfarenheter av det.
Jag gillar sociala medier på det viset.
 
 
(null)
 
 
 
Har även hittat ett par trädgårdsprydnader -som jag i ärlighetens namn kikat på hela vintern - men idag slog jag till och beställde - två utomjordingar!
Skriker det inte bara JENNY JENNY om dem?
Kommer att bli kanonfina här hemma i sommar!
 
 
 
(null)
 
 
 
Djungelgurkorna växer som ogräs och idag fick de lite nya klättergrejer för att kunna växa uppåt istället för att sprida sig runt omkring! 
Ska bli så kul att få sätta ut allt i växthuset sen!
 
(null)
 
 
Det var riktigt fint väder på förmiddagen idag och passade på att lapa lite sol och få mig lite D-vitamin - i mina snabba glasögonen som barnen säger :)
 
(null)
 
 
Svea och jag har varit ute på promenad idag - gick 5 kilometer. Känner verkligen att jag börjar återhämta mig från operationen nu.
Sakta men säkert
Kör ett pass morgongympa med Sofia på tv, och yoga och avslappningsövning varje morgon.
Kanonbra att de visar sådant på tv nu och att man kan strema när man har lust via SVT play!
 
Svea är alltid vid min sida!
Till och med när jag spelar spel :)
(null)
 
I morgon är det dax för Corona prov!
Ska blir skönt att slippa karantänen - jag blir verkligen förvånad om det visar sig att jag har det!
Ett jävla skit att inte ha påvisade antikroppar!
 
Skönt i varje fall att barnen inte blev så sjuka!

 

Kommentera här: