Då var jag

Coronatestad - men som jag sa till onkologen när de ringde idag för att boka tid tills på torsdag att har jag Corona igen så får de lämna in min kropp för forskning för jag känner verkligen inget alls och inget går att jämföra med hur det var under jullovet.
 
Idag hade onkologen konferans och nu är det helt fastslaget - som jag redan visste - att det blir cellgifter och strålning. På torsdag ska jag vara i Falun klockan 13 för att träffa onkologläkaren och få redan på när och hur. Men det kickar inte igång denna vecka i varje fall - men ska faktiskt bli skönt att få ett datum att förhålla sig till. Men nu gäller det att hålla sig frisk - och uppdatera sina hygien rutiner ännu mer - blir man sjuk får man inge callgifter just då!
 
Måste komma ihåg att åka in och ta blodprover på onsdag också!
Ingen promenad idag - gränsen går när det hällregnar och snöar en hel dag - men det ser ut som om det ska bli finare väder i slutet av veckan - det gillas skarpt!
 
Skönt att ha haft lektioner som vanligt nu - ska börja sätta betyg denna vecka så allt är klart innan jag blir sjukskriven  - och någon annan bara kan knyta ihop säcken med eleverna den sista månaden.
 
 

Kommentera här: