Aprilväder

Idag med men goda nyeheter!
Jag har inte Corona - som jag ju redan visste - MEN - i realiteten måste ju det betyda att jag har någon form av antikroppar även om de inte synd på tester?
För jag har ju verkligen varit i Corona nu med Fanny och Anton.
 
Men skönt i varje fall för nu behöver jag inte sitta i karantän för både Corona och Cellgifter. För det är ju så att jag är livrädd att dra på mig sjukdom nu - som skulle kunna stoppa upp cellgiftsbehandlingen! Ska jag bli sjuk får det vara av cellgifterna - inte en massa andra infektioner som jag kunde ha undvikt!
 
(null)
 
 
Var ett riktigt aprilväder idag igen med Regn, snö och sol om vartannat - men jag och Svea hann upp på Stensboberget under en stunds uppehåll - solen värmer verkligen när den kommer fram nu - det är skönt!
Mina vita fläckar på händerna - Vitiligon ni vet - börjar synas igen nu och det är ju ett tecken på att man börjar få lite färg.
 
 
(null)
 
 
Köpte Ramslök för några dagar sedan - plantor - som kom med posten idag - så de fick bli lite provisoriskt nedgrävda i en av odlingsbänkarna med lite skydd för aprilvädret. Jag hoppas de tar sig för det är verkligen gott med ramslök!
 
(null)
 
 
I morgon är det lektioner, blodprov och sedan besök av mamma och pappa som jag inte kunnat hälsa på under karantänen.
Ska bli kul att komma ut och röra sig lite!

Kommentera här: