Dax att sova snart

Men summerar dagen lite först. Vaknade som ni vet som vanligt tidigt men börjar redan nu verkligen tagga för nästa vecka och den nästan hela vecka som jag ska vara utan cellgifterna - ska bli grymt skönt - även om jag inte varit så värst dålig. Men skönt att inte vara styrd av alla tider några dagar.
 
Anton och jag åkte sen upp till Hällsjön och han hjälpte morfar köra ut jord med grävmaskin - jag tog en promenad med Svea i skogen - alltid lika vackert och behövligt. Gillar när man springer ihop med gamla märken efter att det varit mänsklig aktivitet i ett område som det nu bara är skog i - som här nedanför - en enorm stenmur som någon lagt ned ett himla slit på!
Per är lite sugen att köpa en metalldetektor och jag hoppas nästan att han gör det - skulle vara kul att ha med sig och leta efter saker ibland på sådana där gamla ställen - fast det får man väl säkert egentligen inte göra :)
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Det börjar bli gurkor på gurkplantan i fönstret :) Lite skoj tycker jag :)
 
 
Köpte hem ost från Ostbutiken i Västansjö och mumsade  lite ikväll - Svea tyckte jag var jordens snålaste matte som inte lät henne smaka på godsakerna :)
Kolla den svältande blicken!
 
 
(null)
 
 
Nu ska tant Sova - tidigt uppgång i morgon som vanligt :)