Vilket mardrömssamtal

vi fick av barnen igår kväll kan jag säga när vi var uppe i Vemhån!
Anton ringde i full panik och berättade att de sett konstiga ljus utanför huset - som att någon stod med en ficklampa och lyste och kikade in genom fönstret på ytterdörren medan de satt i vardagsrummet - de hade innan hört konstigt ljud från hallen.
Anton sprang ut och kollade - men det fanns inget där som kunde ha gjort ljuset - och när han tittade runt hörnet fick han se att källardörren var öppen som han visste att han låst och stängt innan på dagen.
 
Fanny och Anton och en kompis slängde sig i bilden och åkte iväg och ringde efter oss, Vi bad dem ställa sig med bilen med lysena mot källaren och gå ned och filma samtidigt för att se om det var brytmärken på dörren - när de går in - och filmar
Ser jag en person stå längst inne i garaget mot korridoren in mot tvättstugan och innan jag hinner säga något - för i all stress tänker jag att jag måste ha sett fel och vill inte skrämma dem - så går de in i garaget och in mot korridoren!
Jag hasplar ur mig att jag tyckte att jag såg någon och då säger Per - som tittade på samma facetime på min mobil -. att han också sett någon!! VILKEN SKRÄCK!!!
Och då filmar de i korridoren och jag ser att dörren in till tvättstugan som alltid är öppen är stängd!!!
 
Jag skriker åt barnen att springa därifrån och att jag ringer polisen...
De hoppar in i bilen i full fart och drar ned till stora vägen.
 
Jag ringer polisen som kommer med hundpatrull - de har hela tiden kontakt med Anton på mobilen
och när de kommer till huset - efter en halvtimme eftersom de inte var i Ludvika - så tar hunden ett klockrent spår från vårt garage ned till busshållplatsen.... de har hållt sig inne i skogen jämte våran grusväg som går ned till stora vägen.
 
Adrenalin påslag till max och så JÄKLA typiskt att sådant ska hända när inte vi är hemma - kan jag säga.
Man känner sig så jävla maktlös och så jävla förbannad att de går in i en kåk fast folk är hemma!
Antagligen har de gått in via ena hallen i grovköket och sedan ned till källaren. Barnen var borta en kort stund och handlade pizza och antagligen var tjuvarna i huset när de kom tillbaka.
 
Det enda vi hittade i källaren var att dörren var helt stängd än, det har trillat saker i tvättstugan och de har öppnat hasparna på ett källarfönster - säkert har de tänkt sig att komma tbx och de trodde väl inte att vi skulle ha märkt det....
 
Så, i morgon blir det larm på huset kan jag säga.
Man måste ju känna sig trygg
 
För man känner sig lite äckligt våldtagen att det varit folk i huset
 
Jävla pundarpack utan heder och moral. På tok för offensiva för att man ska ha det minsta förståelse för dem.
BLÄ!!
 

Kommentera här: