Ett underligt läge

måste man väl säga att det är i världen just nu.
Man hade ju liksom på känn att man skulle få uppleva det men samtidigt hoppades man att man inte skulle behöva det.
 
Arbetsmässigt - de flesta fysiska möten är inställda och tas via nätet istället - det är ju o andra sidan något som kanske är lite positivt - jag har ju retat mig på alla affärsresenärer som flyger VARJE dag från Arlanda till olika ställen i Europa när jag är säker på att många av de mötena skulle de kunna hålla via datorn och att jag som reser någon gång per år ska inte behöva ha dåligt samvete för det jag gör är en piss i havet mot det som flygs dagligen från Arlanda varenda dag. Nu kanske vi lär oss hlla möten mer miljömässigt?
Men å andra sidan har jag börjat måste tänka på vad som händer om vi måste stänga skolan under en tid - är ju inte så att alla bara får vara lediga under den tiden - vi måste ställa om till fjärrundervisning via datorn och det är ju inte något man gör bara så där.
Jag är ju en sådan som måste tänka innan - jag behöver det för att hålla min alltid röriga hjärna i lite ordning.
 
Privat - men äldre föräldrar och sjuka föräldrar! Känns ju inte bra alls - blir riktigt arg när folk pratar om att det är ju som det är - Ja visst - men det är enkelt att säga så när det inte är dina nära och kära som drabbas! Håll klaffen helt enkelt och ta ansvar för att det inte sprids!
Jag har ju inga besvär med luftrör eller så så antagligen bord ejag klara mig rätt bra. Blir väl kanske så att man får hjälpa till och handla och så - vill inte att mamma och pappa utsätter sig för risker mer än de behöver - samtidigt förstår jag att de vill se människor ibland!
 
Hamstring?
Ja, jag har handlat på mig mediciner och speciellt till Anton som har astma!
Har även handlat mat.
 
Afrika i sommar?
Blir med största sannolikhet inget av det. Även om jag inte är orolig för egen del vill inte jag vara den som drar ned sjukdom till en by som består av så mycket äldre människor och sjuka människor och en by som är så isolerad.
 
Mycket att tänka på
erkännes!
Men vid gott mod!
 

Kommentera här: