Gränser

Fasta och mjuka  - det har vi väl alla
Lyckades ta mig till hotellet bredvid Tekniska i Stockholm - dvs jag körde för första gången på EGEN hand genom hela centrala Stockholm - och det gick faktiskt FANTASTISKT bra -riktigt chockad!
 
Bor på ett fint hotell - men maten.....  så där superfint i kanten och de serverar bara svensk husmankost för ORIMLIGT dyra priser!
Där går min gräns - aldrig i helvete att jag betalar dyra pengar för svensk husmankost!
 
(null)
 
 
Traskade efter vattnet ned mot sjön för att leta reda på lite mer rimlig föda - orimligt vackert efter vattnet men slogs av en sak. Alla jag mötte antingen gick och pratade i mobilen samtidigt som dr gick/tränade, eller så gick de /sprang de med bestämde steg och hade tydligt en "uppgift" med anledningen till att de var där - dvs träna - inte en enda en bara var!
Flera hade träningskläder på sig men man hörde på deras samtal att det var jobb de gjorde amtidigt som de var ute.
Jösses vad stressande.
När är man bara?
 
Fick mig en tankeställare själv - jag måste bli bättre på att vara vara. Mobilen ligger så enkelt som ett extra bihang i handen.... inte bra -man missar så mycket när fokus hela tiden är splittrat!
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 

 
 
 
(null)
 

 
(null)
 
 
Hittade mig ett mysigt ställe nere vid Djurgårdsbron  - blev toast skagen och en hamburgare och en öl för en betydligt billigare penning.
Folk verkar vara duktiga på att hålla avstånd av det jag såg - det är bra!
 
Föreläsningen klar tills i morgon - upp sju och 9 börjar vi spela in!!

Kommentera här: