Dagen igår

som man laddat för i flera månader blev precis så som Fanny planerat tillsammans med oss och hon var så nöjd. Även om studentmiddagen givetvis inte kunde bli så stor som vi planerat från början - var bara mina föräldrar, moster Eva och mina svärföräldrar här - så var cateringen från Hörnet toppen, honblev så himla glad för hennes presenter som är en ny start inför det som händer i höst på universitetet och så där lagomt lugnt utan massa uppståndelse - precis som hon vill ha det - älskade unge!!
Hennes betyg var TOPPEn bra!! Hon lär komma in på den linje hon vill gå :)
 
Anton och gänget hade förfest hemma hos oss innan de ville in till stan - men efter en timmepå stan ville de tbx här till Stenbo. Så underbart att lyssna på dessa killar sjunga, spela spel, dricka och ha roligt tillsammans utan en massa tjafs, bråk och härj. Hög musik? Ja, givetvis eftersom Anton köpt ny högtalare men det vet jag att grannarna tolererar någon gång ibland så där :) Alla har vi väl varit unga.
 
Idag har man kännt sig lite sliten - och trött - men kom upp i tid för att hinna med Sarianna på träning - det var asdrygt kan jag säga - kommer att göra ont i hela kroppen i morgon - men det var det värt.
 
Idag firar Per och jag 20 årig bröllopsdag!!! Helt otroligt fort tiden gått!
I morgon åker vi på lite äventyr till Tällberg!!
 
 
 

Kommentera här: