Heldag i ett parallellt bättre universum

Ungefär så känner jag mig när jag ska reflektera över upplevelserna och känslan efter att ha varit med på Hällefors kommuns kulturfestival taggad2020 som hade premiär idag!
Deras Folkets hus funkar verkligen som ett folkets hus ska funka! Fullt med folk i alla åldrar som skrattar, pratar, dansar, äter mat och uppträder/visar upp sina alster och allt sker nyktert. Det var så mycket folk där att det nästan inte gick att ta sig fram!
 
Hur imponerande som helst!
Det är en helt annan stämning i den här kommunen än andra jag varit i - de har en sammanhållning och överblick som imponerar. Kvartersgården och kulturskolan drivs av samma verksamhert och håller till i samma hus - mitt i samhället och nära till skolan så eleverna lätt kan ta sig dit - skolan utnyttjar även kulturskolan på dagtid och de har även ett makerspace här med programmering och så.
 
I morgon är jag en del av underhållningen och ska hålla en öppen föreläsning om rymden för kommunens innevånare :) Blir lite annat än att bara prata för lärare eller andra astronomifrälsta men det ska bli kanonskoj.
 
Hann även med en date med min Kusin Jimi som jag inte träffat på 35 år!!! Mannen med skägg längre ned i bild!!
Himlans skoj :)
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)