Hemma igen

Och jag är mer än nöjd kan jag säga.
Det bästa?
Att få semestra en dag så här med barnen - jag försöker verkligen dra ut det bästa av de sista åren man har barnen hemma och det är helt underbart att få vara med dem och njuta av hur underbara individer de blivit!
Denna gång var det Anton som hängde med sin mamma på lite äventyr!
Home free har Anton och jag gillat sedan de var med i ett amerikanskt tävlingsprogram och sjöng för jättemånga år sedan! Vi har kollat dem på facebook och njutit och i varje fall jag har tänkt att det vore ju en dröm att se dem - både musikaliskt och utseendemässigt får jag ju erkänna - speciellt Tim - han med basrösten är ju INTE ful.... och verkar dessutom vara lika trevlig i verkligheten som man uppfattat honom i media och i deras videos.
 
(null)
 
Jag fyndade en bok på bokrean på "scifi bokhandeln" i gamla stan!! En kanonbok som jag kommer att ha så himla mycket nytta av både när jag föreläser och undervisar elever!
Det där med situationemedvetenhet är jag jätte intresserad av! Både för eget bruk men även för att lära ut - viktig livskunskap!
Här nedan är en bild på hela gruppen!
 
(null)
 
(null)
 
Det syntes så väl att de verkligen gillar det de gör och att de är glada över den uppmärksamhet de får.  De verkar vara precis så helylle som man trodde innan :)
Kommer definitivt att se dem igen om de kommer till Sverige!
 
(null)
 
(null)
 
Anton och jag sov nästan så länge vi ville - man vill ju inte missa frukost - och sen fick jag med honom på en promenad.
Man kan ju inte vara stilla en hel dag - så vi gav oss ur på Riddarholmen och jag lockade med att se på de miljöer där de spelade in de sista avsnitten av Hamilton som vi nyss tittat på genom Canal plus,.
Satan så vackert är det i Stockholm!
 
(null)
 
(null)
 
 
Hemma nu och ska ta det lugnt ikväll men i morgon blir det träning, jobb och förberedelse för veckan jobb - jag ska vara vikarie och ha fysik två istället för en kollega som är på turne!