Måndag

och idag blev det tillsist bestämt att om vi vill, och känner att vi kan får vi från och med i morgon jobba hemifrån på hemtid!
Jag har dock ett möte och lönesamtal i morgon så jag åker in i morgon - men sen väljer jag med att jobba hemifrån - känns faktiskt säkrast.
NO-lärarna hade möte i eftermiddags - via datorn så klart - och det blir helt bisart overkliga samtal man har när man lägger upp planeringar och utvägar om någon av oss skulle bli kanonsjuk eller gud förbjude gå bort helt.
Man trodde liksom inte att man skulle ha sådana här samtal i sitt liv,
 
Men man vänjer sig konstigt nog med det mesta.
 
Tog Svea till veterinären idag för att ta ut dränaget - eller rättare sagt Fanny skjutsade mig till jobbet i morse för att senare vid tio kunna skjutsa in Svea och Anton och hon till veterinären - jag skulle gå ned från jobbet till tio. Men när jag kom dit tio minuter innan - hörde jag Sveas skrik ända ut i hallen - då hade de fått komma in innan och hon är ju så himla pjoskig med smärta - men Anton och Fanny fick hålla fast henne medan veterinären drog ut dränaget och gjorde rent och visade dem hur vi nu då två gånger per dag tills kanalen växer ihop inifrån och ut ska spola igenom kanalen. Läker den utifrån och in så kommer en massa bakterier och växa till innuti och det blir inte bra.
Så nu är det bara att spola på!
 
Nervöst så skulle vi göra det ikväll - men det gick till min förvåning över all förväntan bra! Hon var kanonduktig - så hon kommer säkert att vänja sig med det också precis som hon nu vant sig med tratten. Men hon verkar faktiskt tycka att det är kanonskönt att vara av med slangen. Kan tänka mig att den kändes obehaglig.
 
 

Kommentera här: