Hjärnan rensad?

Nja
Hjärnan vill nog ha ett till pussel känns det som :)
Det blev klart idag - 1000 bitar på tre dagar. Lite manisk blir man men ändå fashinerande att jag med min annars så speedade hjärna kan ha så enkel fokus och tålamod så länge.
Det stimulerar mig att hitta mönster som man kan bygga pusslet utifrån och lösa - som en stor gåta att sätta tänderna i!
 
Jag la ut pusslet till salu på facebook - och det blev sålt direkt och en glad tjej i Nyhammar är nu ägare till det. För ärligt - man bygger inte ett pussel två gånger - inte jag i varje fall.
Bättre att sälja direkt så det inte blir stående på någon hylla och samla damm.
 
 
(null)
 
 
Idag fick jag också med mig Per på en lååång promenad uppför Stensboberget, runt Abb-tjärnen och ned till cykelbanan via prästhyttan och hem. Nätta 12 km - men så himla skönt efteråt även om det kommer att kännas i benen i morgon.
Det kom VÄRSTA stormen ikväll och det blev strömlöst!
Lite olycksbådande för de har varnat att det är i morgon den "riktiga" stormen kommer - så jag ska redan nu förbereda och hälla upp vatten i badkaret så man kan gå på toan även om det är strömlöst.
Bajsa i skogen när det är storm är ju ingen hit om det kan undvikas :) Bättre då kunna spola med hjälp av en hink med vatten från badkaret!
 
(null)
 
 
Barnen ute på äventyr och vi hemma ensamna - försmak på hur livet kommer att bli!
Tur vi har Svea :)
 
 

Kommentera här: