Sportlov dag 6

Morgonpromenad efter cykelbanan på väg mot Sunnansjö. Skulle egentligen ha gått åt andra hållet men precis när jag skulle svänga dit hoppade stadsbor med hund ur en jeep och började gå åt det hållet :( avskyr att gå så där några meter från andra människor när man är ute i skogen och går - tar ju liksom bort hela upplevelsen - så jag svängde höger istället. Men det var vackert där med även om man hela tiden har bilarna surrande på ena sidan. Motion får man ju ändå :)
 
(null)
 
 
 
 Stannade även förvbi Saxdalen idag när jag lämnat Fanny på jobbet och tittade på när Maria tömkörde sin STORA lilla unghäst Sivert :) Hur charmig häst som helst men en riktig tonårsslyngel. Sket nästan ned sig när jag vred på huvudet när jag stått still i paddocken och då kunde vi ju inte hålla oss från att hoppa lite groda och greja :D 
Avslutade med en gosstund i varje fall så han inte är rädd för mig i tid och evighet.  
 
 
 
(null)
 
 
Lagat två riktigt goda maträtter idag - Poke Bowl med blomkålsris till lunch och gratinerade getostpäron till middag - MUMS är bara förnamnet.
 
(null)
 
 
 
(null)
 
 
Efter middagen tog jag mig en promenad och det "andra hållet" och nu kom det inga andra och jag fick vara själv efter cykelbanan.
 
 
Det var underligt väder. Ena sekunden sol och den andra snöstorm.
Riktigt vårväder helt enkelt :)
 
Nu ska jag sova - i Morgonbitti ska jag simma och sedan klippa mig!! Ser ut som ett får :)