Fredag

och dagen började med att jag åkte in med Per till jobbet vid sju. Han var så himla snäll att han började lite senare för att ta med mig så att jag kunde gå på AW med kollegorna och bli upphämtad av honom vid 16:30.
Detta med AW gillar jag - att ta några drinkar direkt och innan sen natt - dvs innan 17 komma hem och kunna laga middag och varva ned som vanligt i huset passar med helt utmärkt.
 
Många kollegor sjuka idag vilket gjorde en mycket stressig morgon för mig som arbetslagsledare för att hitta vikarier men det gick väl ihop så där. 
Hann äntligen iväg till Yemal på lunchen och klippte mig! Ni ska få se nya snygga side-cutten i morgon på kort - han är så duktig! Ett zick-zack mönster blev det idag.
Idag berättade han sin historia halvvägs hur han tog sig från Eritrea till Sverige. Jag säger bara JÖSSES.......
Vi har kommit till det att han vandrat till Sudan, blivit fängslad i Libyen och sett sina kamrater bli ihjälskjutna av militären i fängelset och sedan betalat Massor av pengar för att komma med en gul gummibåt för att ta sig över medelhavet,,,
Sådana livsöden att man liksom bara baxnar.
 
Goda drinkar intogs sedan på lobbybaren och sedan pkte jag hem och lagade en suverän fläskfilegryta med efterrätt - allt efter LCHF principer. Stolt :)
 
Får se vad helgen har i sitt sköte :D