Stockholm ❤️

Är aldrig helt fel. Oavsett hur mycket jag gillar skogen så behöver jag även lite stad ibland!
Jobb i dagarna två här nere - och börjar med jobbet på tekniska som avslutades med "natt på museet" kan man säga - vi var tvugna att sluta för allt stängdes ned och larmet gick på - och vi var helt själva dät!
Ganska läskig känsla - ungefär som de gånger man varit själv kvar på skolan och varit tvungen att gå i korridorerna i mörkret.
Då ringer jag alltid Per <3 Känns oerhört spökligt att vara själv i en skola!
 
(null)
 
Föreläsning - mest för insiration - idag tillsammans med ett gäng till föreläsare - jag blev den enda som var på plats - de andra körde digitalt!
Ett gäng lärare med oss på museet och ännu fler digitalt - det är verkligen skoj att det börjar bli så att mer och mer är med via datorn!
Min favorit - Leonov - ni minns första ryssen som var första människan att vara utanför en rymdkapsel - dök upp idag igen i ett föredrag om rymdkapplöpningen!
Älskar att lära mig nya saker!
 
(null)
 
 
Mitt uppdrag var att prata om ESERO och de resurser som finns SAMT hur man faktiskt kan jobba med dem rent praktiskt i skolan - dvs ta något bra - men som inte riktigt passar en - och göra om det till något riktigt bra som passar en perfekt!
Fick också visa upp lite tekniska verktyg och enkla övningar att göra med eleverna och visa hur jag jobbar med eleverna hemma i Ludvika på VBU.
Kan man annat än älska sitt jobb som lärare?
 
(null)
 
(null)
 
Många olika labbrum på tekniska man kan leka i - jag vill ha ett som det på bilden ovanför - med en massa färger som man kan blanda och busa runt med - färg fashinerar mig !
 
Jag blev uppgraderad till en minisvit idag här på Villa Källhagen!
De sa att det var för att jag är VIP kund  - det tror jag inte på det minsta - är nog snarare så att det är ont om gäster :D
Men vad bryr jag mig om det? Bor hellre än i en svit än ett vanligt rum! :D
 
Synd bara att det alltid händer när jag bor själv!
 
(null)
 
(null)
 
 
Stockholm är verkligen vackert!
Idag har det varit sommarvärme och jag satt ute och käkade sen lunch!
Snart Oktober ju!!
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Nere vid sjön nu ikväll var det någon som badade!!
Inte klokt ju!
 
Nu ska jag sova!
I morgon är det dax för mer möten innan jag ska hem!
På fredag undervisning!
 
Gnatt

Kommentera här: