Tisdag

mitt i veckan och snart lång ledig!
Var uppe med tuppen och inne i stan tidigt och handlade - planerar maten och handlar billigt kött och fisk på hemköp. De säljer alltid ut det som är på G att bli gammalt för halva priset - och det är ju absolut inget fel på det. In i frysen direkt - och man har en massa bra mat redo!
Går ju en hel del mat nu när barnen är hemma hela dagarna - lönar sig ju inte att åka in och hämta skolmat om man inte har ärende just den tiden till stan.
Har bokat tid för första TBE vaccineringen nästa vecka på apoteket - var inte alls så dyrt som jag trodde det skulle vara. Känns bra att få det fixat - tror man skulle ha fyra sprutor med lite tid mellan gångerna.
 
Min högra armbåge har ju inte heller varit sig lik på hela våren efter en överansträngning - och jag har vekligen försökt med antiinflammatoriskt och rehab övningar - men det blir inte bättre - så idag ringde jag vårdcentralen - och döm om min förvåning när jag fick en tid redan på måndag för bedömning hos sjukgymnasten!!
 
KANONBRA!
 
Ätit kanongod kyckling idag och varit i skogen nästan två timmar med Svea nu på kvällen. Ett rådjur skällde och härjade på oss och hon blev KANONRÄDD!!
Märks verkligen att olyckan sitter i fortfarande - så rädd skulle hon inte ha blivit innan!
 
Och en massa jobb!! Mycket rättningar, samtal och det bästa av allt - lektioner!

Kommentera här: