Men satan i gatan

vilken jävla rövarkväll det var på stan igår kväll!
Någon "smart" person hade arrengerat cruising - var hundratals bilar och hur mycket folk som helst på stan - stopp genom hela stan, fylla och förstörelse värre än på en skolavslutning och definitivt ingen social distansering på folk.
Ungdomar och vuxna från hela länet - vi började jobba 22 så är väl möjligt att det var "lugnare" och mer seriöst innan men det var ett fylleslagfält när vi kom och det fortsatte tills vi åkte hem 03 - och då var det fortfarande inte lugnt.
Folk hängde ut genom bilar medan de körde, stod på bilarna i farten, på motorhuvar, var 10 pers i vissa bilar och sen givetvis en MASSa bräk mellan folk från olika ställen i länet, knivar inblandade och en massa droger som bland annat delades ut till yngre tjejer som fick problem och många var senare på natten extremt underligt aggressiva i sitt beteende - till och med polisen tyckte att det var REJÄLT underligt.
Har torkat massor med blod, plåstrat om, tittat på avskurna fingertoppar, ringt 112, tröstat, lugnat, hindrat folk från att sparka sönder huvuden och magar på liggande personer, förhindrat bråk, sett hur ambulanser fastnar i rondellen för att det är stopp i rondellen och ungdomar trillar ut moppebilarna i farten.
Såg "vanliga" ungdomar (17-25 år) i så fulla bilar att hade de varit tvungna att tvärstanna hade det blivit MASSOR av skador, även om de inte kör så fort - och gud hjälpa oss om det hade skett någon smäll med de som körde fortare! :(
 
Jag har inget emot att ungdomar och vuxna roar sig i vanliga fall MEN att arrangera en sådan här sak nu med all den rädsla, frustration, ilska och osäkerhet som råder - är att be om problem.
 
Men samtidigt kännt en massa hopp när ungdomar ringer, kommer springande och hämtar oss när de behöver hjälp.
Man gör satan så mycket nytta
Men man känner sig satan så hjälplös kvällar som denna
 
Jag har inte upplevt ett sådant kaos på typ 15 år på stan - sen kan de som gnäller om att de flesta skötte sig säga vad de vill - ur ett fylle/narkotika/våldsperspektiv och ur ett CORONA perspektiv framförallt var gårdagen en FULLSTÄNDIG katatrof!
Jag fattar INTE att ni kan rättfärdiga ert eget beteende att ni minsann skötte er och höll avstånd när det var en majoritet som INTE gjorde det - och ni kan säga vad ni vill om det - jag var där och jobbade hela natten mitt i det.
En del av mig vill säga efter att ha sett det - ni söker väl inte sjukvård om ni får corona efter detta? För på något sätt får ni faktiskt skylla er själva - de flesta av er var inte barn utan över 16 år - och många långt över 20 - då borde man veta bättre!!! Ni är dessutom läskunniga och borde ha förmåga att ta in kunskap.
Eller vad säger ni till era äldre anhöriga när ni träffar dem - eller rättare sagt - ni träffar dem väl INTE på 14 dagar ?
Som en polis sa - ja, det är ju inte olagligt att vara dum i huvudet.
 
Men, jag jobbar på att inte vara bitter och hoppas att ni lär er av det - jag har lärt mig massor om människor. 
 
Och - jag hatardroger. Fulla människor kan man hantera - påtända arga människor är LIVSFARLIGA!
 
och stegräknaren hamnade på äver 33000 steg igår
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: