Gula och röda tulpaner

på köksbordet så här innan en fredag får representera lite vårkänsla för mig idag samtidigt som termometern tickar ned mot -5 grader ute. Inte skönt alls!
Men GUD så tacksam jag är för mina icebugs skor som jag köpte innan snön kom i höstas! Nu när det varit helt ute igen i några dagar så går jag som en KUNG - inte minsta tillstymelse till att trilla!!
Känner man sig stadig på fötterna går man ju mycket säkrare - det är ju det som är det läskiga om man har hala skor - då blir man att gå så stelbent så då trillar man bara för det!! :)
Man börjar väl helt enkelt bli gammal!! Jag vet :)
 
I morgon bär det iväg till Västerås på utbildning igen - den andra fysiska träffen med programmering - ska bli skoj och hoppas vi får mer input med arduinoprogrammeringen!
 
Massagen ikväll var gudomlig - min vilopuls ligger lägre när jag far massage än när jag sover!
Är ett bra betyg till massören måste jag säga.
 
Idag fick jag höra tråkiga nyheter igen om en elev som ska utvisas. Helt integrerad i Sverige, snart klar med utbildningen till undersköterska, jobbar extra inom hemtjänsten - men han ska ut! Givetvis är han helt bedrövad.
Jag fattar inte det där alls.
Folk som går hemma, går på bidrag och staten kallt räknar med att de aldrig kommer att komma uti arbetslivet - de kommer bara att kosta pengar i form av bidrag - de får stanna - men de som är på G ut i arbetslivet - de kastar vi ut.
Det är inte första eleven detta händer och det är så jävla sorgligt och man skäms för att vara svensk för de pissiga stelbenta lagar vi har. Fy fan
 
 

Kommentera här: