Ja men då så

man kan ju inte bar sluta med att baka när man väl börjat!
vaknade 06 för att skjutsa Anton till jobbet - sista dagen idag och rulltårtan jag gjorde hade tydligen gjort succé då inget blev kvar med hem.
Tog en timmes promenad med Svea innan frukost och sen blev det lite bakning!
Bakade Coccoskakor med hjorthornssalt och en till rulltårta så att även vi här hemma kunde få smaka lite gott.
Det gick till min stora förvåning lika bra att vända denna med - och rulla ihop - och den smakade kalasbra!
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
Lyxigt med semester när man kan ta dagen som man vill. Har fixat klart klätterställningen på en av odlingsbänkarna så bönorna har något att klättra upp på - vi använde ett armeringsjärnsplatta som vi böjde till och det blev bra.
 
Till min stora förvåning ringde de upp frånn endokrinologen i Falun idag!! Fick prata med en läkare - som helt plötsligt fixade en remiss på gastroskopi  - utan att jag skulle behöva äta gluten i tre månader - bara för att tydligen är det faktum att man har brist på B12 - jag har ju ätit tillskott av det länge nu - ett tecken på en annan autoimmun sjukdom i tarmen som ofta hänger ihop med underaktiv struma.... så då ville de titta efter. Inget farligt eller akut men en möjlig till diagnos att lägga till på listan - och så säger de att det finns inga bevis på att om man får en så får man flera och man kan absolut inte göra något för att förhindra att man får dem....  rent biologiskt känns det som en omöjlighet - något måste ju var fel när man får dessa sjukdomar?
 
Läser en spännande bok nu med en norsk läkare som är specialist på autoimmuna sjukdomar - hon har lite andra åsikter kan jag säga efter hennes forskning om vad autoimmuna sjukdomar är.
Prata även av mig med en vän som har samma sjukdomar som jag - hon har bytt vårdcentral till NOrra och fått en läkare som är SUPER duktig på just detta och tar det på allvar - så jag bytte faktiskt vårdcentral från Sunnansjö till Norra idag - ska ringa på måndag och begöra henne som läkare och boka in en tid.
 
 

Kommentera här: