Ibland

Blir det inte som man tänkt sig - speciellt när det gäller väder i dessa dagar - det har ju varit mer än lovligt opålitligt.
Skulle lämna in bilden på lagning och hade planerat att gå hem tillsammans med Svea - och Per tänkte också hänga på. Vädret såg enligt SMHi appen ut att bli bra - men attans vad vi bedrog oss!!
Det spöregnade - Svea gick i typ strejk och vi fick ringa efter Fanny som var snäll och hämta upp oss på vägen in mot Laggarudden - dränkta i vatten kan jag säga :)
 
Men friskt vågat häften bunnet - var skönt med en promenad trots allt, vi var helt själva efter cykelbanorna och i morgon ska jag hämta bilden igen och tänkte faktiskt gå in till Ludvika och hämta den.
Tillsammans med Svea :)
 
 
(null)
 
Tog tag i mina sticklingsplaner idag och tog på flera olika av alla buskar jag har på baksidan - de satte jag i vatten för att få dem att rota sig.
Svarta och Röda vinbär och krusbär satte jag - enligt Sara Bäckmos instruktioner på youtube - i krukor och ska nu få dem att sätta rot - ska ju försöka göra stammade krusbär och vinbär!!
Supersnyggt i trädgården!
 
(null)
 
Fick ju även igår se att några av Fannys studentrosor som jag glömt i vatten på altanen grott - så idag klippte jag av dem efter komstens alla regler och planterat dem - ska bli kul att se om de tar sig!
 
(null)
 
 
Så - en ganska bra dag trots värdelöst väder!
 
Ser fram emot i morgon!

Kommentera här: