Ibland är det skönt

med uppgifter som är så svåra att man verkligen får tänka till rejält - och arbeta systematiskt.
Fick omprov på en av frågorna på tentan -jag skulle förklara hur Karlavagnen - dvs Stora björn - kommer att se ut om 200 000 år - då får man i ett dataprogram titta hur den förändras sig fram till 100 000 år - rita skisser med jämna mellanrum så man kan se hur stjärnorna verkar förflytta sig och sedan försöka dra en slutsats om hur det rör sig på 100 000 år till och rita en "skiss" som man får lämna in.
Med motiveringar
 
Härligt klurig uppgift som jag kanske använder mig i av i höst.
 
Vaknade hyfsat tidigt - gick promenad med hunden och lilla Sky hängde med som vanligt -så jag gick bar atravbanan fram och tbx.
Sen var vi upp till Hällsjön och hämtade hem Pers bil - jag åkte och handlade och var upp och skrev in mig på Norra vårdcentral och skrev i vilken läkare jag vill ha - så nu hoppas jag att allt går i lås och det ordnar sig.
Jag vill verkligen må bättre och få upp energin i kroppen igen.
 
Var och hälsade på Svärfar och Svärmor, hämtade ut Pers födelsedagspresent och somnade av i soffan ett par timmar innan det var dax att göra klart omtentan och förbereda det första radiorepotaget som ska spelas in på onsdag - på Sahlins struts i Borlänge.
 
Dagarna går :)
och lyckan består!
 
 

Kommentera här: