En natt till

I lugnet ute på ön - har varit hemma hela dagen och grejat i husetoch trädgården medan Per har skrapat fönster och målat och kittat.
Svea sov hemma i Stensbo som en död - hon är så himlans mycket "hemmahund" så även om vi är här på ön alla kan hon inte riktigt slappna av utan ligger på lite halvspänn hela tiden.
 
Har faktiskt möblerat om lite idag!
 
Men nu är Svea med mig och Per här ute igen - Barnen är hemma - de är ju så stora att de uppskattar sin egentid mer och mer - är ju lite ångestladdat för en annan som förälder - att man snart inte kommer att ha dem på samma sätt i sitt liv längre - men så är ju tiden!!
Men jag säger bara - SATAN vad fort tiden gått med dem och jag antar att jag säger som alla andra föräldrar - man skulle vilja ha haft mer tid!
Även om jag vet att jag haft hur mycket tid som helst och gjort hur mycket som helst med dem - men man vill ändå ha mer!
Man är ju liksom inte nöjd fast man är nöjd
Barnen är ju det bästa man har och någonsin kommer att ha haft!
 
(null)
 
Penseer tycker jag är lite roliga - de självsår sig ju och då uppstår ju lite hybrider - jag har aldrig hjärta att ta upp dem när de kommer i grusgångarna - de är ju lite småfina!
Ska bli bättre på att samla frön i år nu när jag har mer odlingsmöjligheter!
 
(null)
 
 
Ville ju bland annat prova och ta sticklingar på vandliga bukettrosor - såg ju ett klipp på youtube om hur man gör det - men idag fick jag se något kul!
Hade ju "glömt" några rosbuketter från Fannys student på altanen - i vatten - och gissa vad som hänt i botten på flera av rosorna?!??!?!
Nya rossticklingar!!
Hann inte plantera dem idag så jag gav dem lite extra vatten - ska visa er bilder på dem i morgon och plantera dem!
 
Coolt tycker jag om man kan göra så!
 
Ska även bege mig till skogs och leta lite svamp i morgon
Ser på facebook att folk hittar en massa gula kantareller så det börjar kännas som om det är dax att gå på lite svampjakt!

Kommentera här: