Dagen i skogen

Resulterade i massor av motion för mig och Svea - pulsa på myrar måste vara en av de mest effektiva träningsformerna som finns. Hittade nästan en halv hink hjortron men fick gå i många timmar och plocka - men det är det värt!
 
(null)
 
 
Letade även lite kantareller på Tennberget - men på det stället har inga kantareller kommit upp än. Man får ju lite svampfrossa när man ser alla inlägg på facebook där folk plockar svamp - så jag ska fortsätta leta någon annan dag :)
Men fortfarande lika vackert som vanligt i skogen :)
Älskar att vara i skogen och vandra runt
 
(null)
 
(null)
 
Titta noga på förstoringen i vattnet vid en av de övre grenarna som ligger i vattnet så ser ni en massa svarta pluppar - det kryllar nämligen av grodyngel i den pölen!
Hur mycket som helst!
Måste vara fullständig grodinvasion när alla dem kläcks och hoppar iväg!
 
(null)
 
Svea alltid med och snokar överallt - hon var så slut när vi kom hem till mamma och pappa i byn att hon gick in i huset och knappt orkade hälsa! :)
Annars rusar hon alltid in i full fart och är helt galen - så både mamma och pappa fick sig ett gott skratt.
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Det är vackert i sin ödslighet långt ute i skogen. Tänker på de unga människor som jobbade med kolmilor som fick ligga själva ute i skogen -12-13 år gamla.
Det var lite andra tider då - men det är ändå inte så himla länge sedan  -man glömmer fort och tycker att det är evigheter sedan när det bara ligger ett par generationer bort.
 
 
(null)
 
Mina Succuleneter fortsätter att blomma fint - de är vackra när man tittar lite närmare på dem.

Kommentera här: