Bakelser och snöfria promenader

Trevliga saker bägge delarna :) Fanny var på bakhumör och levererade cupcakes med en ny frosting på som hon ville testa. Satt inte helt fel alls kan jag säga - hon är duktig på att baka <3
Gluten och nyttigheter hit och dit MEN jag kommer aldrig att neka mig något som jag blir bjuden på - det vore oartigt deluxe :) Speciellt när någon annan bakat åt en.
Jag tror det är som en väns dietist sa till henne - det handlar om att se till att "hinken" inte blir full! Äter man det man inte ska varenda dag - rinner det över och man får symptom. Men någon gång ibland spelar ingen roll alls.
 
(null)
 
 
Var -6 grader i morse när jag vaknade så Svea och jag passade på att åka upp och hälsa på i Hällsjön eftersom vägarna var genomfrusna och hårda - det har varit värsta källossningen upp dit och nästan riskerat livsfara när man kör bil efter de sladdriga vägarna.
Var helt snöfritt så vi kunde ta oss en favorittur på stig genom skogen - kändes hur underbart som helst!
 
(null)
 
 I morgon är sista dagen man är ledig innan jobbet - men jag tänker åka in i morgon och få lite gjort ändå och skriva i alla betygen som ska in. Brukar ändå bli så mycket oförutsett man måste hantera när alla väl är på jobbet så känns som en bra ide att göra så.
Och hinna med en timme på gymet kanske

Kommentera här: