Respekt

får jag ändå säga till dem på Utbildningsradion!
Fick deras testfilmer idag som de gjort på det vi sa - och vet ni vad? De hade faktiskt lyssnat på våra tankar och idéer! Nästan lite sjukt skoj att få se sina diskussioner filmatiserade :)
Ska testa en av filmerna redan på fredag på Malmen! De ville att vi skulle låta elever titta på filmerna och jobba med lite frågor och låta dem utvärdera!
Lämnade in bilen i morse på Mekonomen för en undersökning på hur mycket det skulle kosta att fixa till mina tvåor - de gör det för 6000:-
Kändes som ett billigt pris för att jag ska få behålla bilen i varje fall ett år till :)
Pratade även med mammografin idag - min massör hittade en ny knöl på vänster bröstmuskel högt upp - inte i själva bröstkörtelmuskelaturen utan ovanför - och hon tyckte jag skulle undersöka den. I vanliga fall när man står upp och har bh på sig så känner man den inte alls eftersom allt "fluff" är där, men ligger man ned och gräver in fingrarna upp mot nyckelbenen nästan så känns den.
De ringde i varje fall upp och eftersom jag är stamkund där - de kollar mig ju varje år - så skulle de prata med läkarna och de ska undersöka mig.
Säger som jag sagt förut - jag vill helst ha bort bägge brösten - tycker inte om att ha en procentsiffra på 20% chans att få bröstcancer hängande ovanför mig.
Visst säger de att de hinner se saker i tid när de kollar mig varje år MEN jag vill inte ens att de ska behöva se saker - jag behöver ju inte mina bröst längre och är livrädd att saker ska vara snabbväxande och hinna sprida sig innan de ser något! Man vet ju aldrig!
 
Ska prata med läkaren igen om det när jag träffar honom eller henne.
 
I morgon börjar barnen i skolan och jag ska först på ett möte på Samarkand mellan 9-11 om Erasmus och hur man söker pengar till det. Sen bär det av till Grängesberg för att ha de första lektionerna i Naturkunskap på Malmen - ska bli skoj att träffa hela gänget där igen!
 
 

Kommentera här: