Huvudvärk

deluxe kan jag säga efter att ha haft min första programmeringsheldag på Mälardalens högskola i Västerås - men konstaterar efter att ha skrivit kod en hel dag att det är verkligen SKITSKOJ!
Jag ska ge det en ärlig chans och verkligen jobba med det varje vecka - är ju faktiskt som att lära sig ett helt nytt språk. Kommer inte att bli proffa och eleverna kommer i trean att vara galet bättre än jag - men jag kommer ändå att ha lite hum om vad vi jobbar med när vi ska arbeta med Cansat.
 
Hade firmabil ned, tyckte jag ställde mig på en bra parkering där det stod massor med andra bilar - hittade inga parkeringsskyltar och på google stod det gratis parkering på kartan så jag ställde mig där..... och fick givetvis parkeringsböter!! SKÄMMIGT!! Min tredje någonsin - och denna gång med VBU bilen!! Får fråga i morgon när jag lämnar tbx nycklarna hur jag gör för att betala den när det var på deras regnummer..... De får väl dra det direkt på lönen - Skämsavdrag ;-(
 
Spelat X-box och rensat huvudet hela kvällen.
Det behövdes!
I morgon är det bodypump och besök från Kyrkskolan! De ska prova på gymnasieporgram i morgon - ska bli kanonkul att träffa alla gamla elever igen!
 

Kommentera här: