Jag är verkligen urusel

på att vara sjuk :-(
Hade en riktig helvetesnatt med hosta och fick vara uppe i flera timmar, hosta så jag spydde och näsblodet bara sprutade - som vanligt i evigheters evigheter som det alltid gör när jag är sjuk.
Drack en kopp honungsvatten och en drickbar panodil - och vad händer då när jag lägger mig? Somnar en halvtimme och vaknar med hosta och den mest jävliga gallgångssmärta jag haft en sen jag opererade bort gallan!
Fattar inte vad som hände ärligt! Hade så ont att jag bara ville gå och gå och gå - är liksom det enda som tar bort det onda och ville helst gå ut men hade så ont att jag inte vågade gå ut om jag skulle tuppa av så jag vankade av och an här i huset en halvtimme och djupandades innan eländet släppte!
 
Har hostat hela dagen
Fanny och Anton har varit hemma för de hostar
 
i morgon ska anton träffa doktorn 13:30 - han behöver nu astmamedicin och jag måste fråga om hostmedicin så jag får sova. Pallar inte att inte få sova.
Sen borde jag fråga om mitt näsblod. Blöder mellan 15-30 minuter varje gång jag blöder när jag är förkyld. Kan blöda så flera gånger på en dag - känns lite överdrivet.
 
Just nu känns lidingöloppet VÄLDIGT långt borta
 
 

Kommentera här: