Onsdag med full fart

och i morgon efter lunch ska vi vandra med natureleverna över skogen mot Gussjön! En vandring på cirka 1 mil men jag ser fram emot det kanonmycket!
Särskilt nu när SMHI ändrat prognosen och det faktiskt ser ut som om vi får uppehåll!
Kommer att vara blött i skogen MEN överkomligt. Så länge man går spelar det ju ingen direkt roll.
 
Skrattade gått åt en bbc earth bild idag som fått pris som bästa djurbild. Ser ut som om vargen och prärieråttan eller var det nu är för art - har en riktig fight. Värsta Ninjan :D
 
 
Fick lära mig mer nya saker idag - som jag var tvungen att fakta kolla innan jag la upp det på facebook för det verkade för otroligt.
Älgar kan dyka 4-5 meter ned i vattnet OCH hålla andan i flera minuter medan de letar efter föda! De älskar ju tex rötter frän näckrosor!
Hur jävla coolt är inte det och hur förvånad skulle man inte bli om man dök och träffade på en älg under ytan??!?!?
 
Ungefär som när man fick lära sig att även huggormar och snokar kan dyka OCH jaga under vattnet. Jävlar vad rädd jag skulle bli om jag stötte på en huggorm under ytan kan jag säga... Jag gillar INTE orm!
 
Per har väldigt ont i ryggen så det kör ihop sig lite för mig men jag hoppas det löser sig med alla skjutsar hit och dit nu när Anton och jag är i Hällsjön hela helgen och jagar älg.
Jag skulle ha behövt bli hämtad i Gussjön i morgon kväll men får försöka lifta med någon annan in till stan så jag kan ta min bil.
 
Nästa vecka blir lite galen när jag ska till Umeå två dagar för att jobba och sen på lördagen måste jag åka ned till Arlanda för att åka till Teneriffa. Blev ju så när Vings flygbolag gick i konkurs. Tack och lov hade jag INTe bokat med det bolaget men enda alternativet är att åka ned på lördagen för mig nu.
 
Snart läggdax!
17961 steg idag!
 
 
 

Kommentera här: