Men satan

vad det regnade idag när vi jagade!
Anton och jag satt i en kraftlinje och det regnade hela tiden och blåste... Kan ärligt säga att efter ett par timmar med det vädret är man ju inte på tårna direkt om det skulle dyka upp ett djur......
Men skoj ändå och verkligen kvalitetstid att få vara så mycket tillsammans med sina barn.
Skönt att vara hemma och kicka igång denna smått galna vecka....
 
Åker till Umeå i morgon och jobbar med nationella prov tills onsdag, hemma torsdag och fredag och har lektioner som vanligt men på lördag flyger jag till Teneriffa för kursen på Observatoriet på Teide!
Taggad är bara förnamnet kan jag säga - ska bli SÅ HIMLA SPÄNNANDE OCH LÄRORIKT!
 
Kikade lite på det där med höjd idag - tydligen ligger stället på 2300 meter och över 2000 börjar man fysiskt känna av höjd - inte så man riskerar samma sjukdomar som dem på Everest men klart tydliga tecken.
Ska se till att dricka mycket, sova bra och ha med mycket huvudvärkstabletter så ska nog allt gå bra.
Kommer inte att vara särskilt varmt så måste ha med underställ och vintergrejer.
Varma skor  - blir nog vandrarkängorna och yllestrumpor.
 
Sen är det bara ett uppdrag kvar i november så blir resten av hösten lugn. Erkänner vilt att det varit lite galet - men, men , men.
Var sak har sin tid och jag är inte stressad av det - enda gången jag blir  lite stressad är när folk ojar sig över att jag är borta mycket, hur jag hinner med allt och kanske blir stressad/utbränd. Jag har koll på mitt liv och flaxar inte planlöst runt - jag har en plan och en egen vilja som jag följer.
Hade jag varit man och resemontör - som är borta veckovis åt gången - hade ingen sagt ett ord till mig. Jag är faktiskt mer hemma än borta :)
 
Mitt jobb är viktigt för mig. Givetvis är min familj också det MEN det är lika viktigt för mig att vara en bra förbild som både har en karriär, är en vuxen som trivs med sitt liv och en bra mamma.
 
 

Kommentera här: