Japp jag erkänner

Jag är inte den som väntar med att julpynta tills första advent!
Vis av erfarenhet vet jag att det kan gå åt helvet e med den planeringen om något oförutsätt händer tex att man får vinterkräksjukan eller något annat "trevligt" så blir livet i december bara en massa stress. Jag är för gammalt för sådant helt enkelt.
Idag har mycket av tiden tillbringats vid strykbrädan - jag stryker faktiskt ibland - tro det eller ej!
Sällan kläder men gardiner typ två gånger om året - jag byter nämligen mellan sommar och vintergardiner :) och dukar!
Men är faktiskt riktigt kul att börja julpynta när man väl gör det - jag gillar det skarpt!
 
 
(null)
 
Idag var ju killarna på hockey så jag började redan igår genom att tvätta all vanlig tvätt igår så jag kunde hinna gardiner och dukar  idag - strykit och hängt upp och lägt undan sommargrejerna i väntan på våren.
Fanny och jag stack in och tränade vid lunch och tog oss sedan en shpping tur till Lyviksberget och handlade diverse julgrejer - bland annat en ny fin julstjärna på Rusta som jag lyckades sätta upp helt på egen hand :)
Har även ändrat om min säng plats - jag sover ju inne i vardagsrummet just nu. Per snarkar "lite" på nätterna - och helt ärligt - jag vet att ni nykära som läser detta inte tror mig MEN det finns en gräns vad man kan hantera vad gäller sömnebrist och hur många gånger per natt man blir väckr.
Livet har blivit så mycket mer harmoniskt sedan jag flyttade ut i vardagrsrummet. Ser man krasst på det hela så är det ju bara för något år - snart flyttar barnen hemifrån och då kan i sova i varsitt rum och tillbringa de nattliga delar vi vill tillsammans - så att säga.
Men sömn är verkligen hårdvaluta i det långa loppet.
Var lika när man hade barn. Man trodde innan att "oh vad jag ska njuta och ta vara på alla sekunder...." ja tjena....
Några nätter utan sömn sen blir man som en robot!
 
Ska sova innan 24 i natt så nu blir det tack och hej!
Ses i morgon!

Kommentera här: