Ibland händer det :)

tog mig ut direkt efter jobbet och sprang tillsammans med Svea! Ingen lång stund men en lahom stund och vi joggade hela vägen. Hittade nämligen pannlampan igår så nu fanns det ju inga ursäkter - MEN istället hittade jag ingen reflexväst - så jag fick ta Rödes gamla benreflexer på mina ben - funkade det med.
Svea hade givetvis sin reflexjacka på sig - så hon syntes bra :)
 
Dagen har varit riktigt bra med två bra lektioner. Med handels hade jag första lektionen med ekologi - riktigt kul att få lyfta upp kunskaperna från högstadiet tillsammans med dem och med teknik hade jag livets mångfald - vi gick igenom alla grupper med olika djur från svampdjur till ryggsträngsdjur.
 
Vet ni förresten att en viss and - kopparand tror jag den hette - har en penis som är 42 centimeter lång!!
Det är långt
så att säga..... för en liten and :)
 
Fanny var snäll och lagade första middagen från ICA kassen idag så jag fick springa - det blev potatis med fläskkarre och apelsinsås och rostad brysselkål. Jag älskar ju brysselkål i alla former så den rätten passade mig som hand i kandske.
 
Igår skulle jag i boken fylla i tre saker som fyllt mig med lugn - jag måste erkänna att jag bara klarade av att fylla i två.... ganska tragiskt men lugn kanske är ett tillstånd jag har svårt att hamna i? Krävs mer övning på det antar jag. Men de två sakerna som igår gav mig lugn var:
-att jag tog mig ut på promenad
-att jag låg en timme och fick djup massage hos massören i Sunnansjö.
 
Det som ger mig lugn av att vara hos massören är att man bara kan vara tyst, avslappnad och bara njuta. Inte klokt vad tankarna vandrar iväg då och man får en massa idéer och så.
 
Idag var uppgiften att tänka och skriva ned tre saker jag gjort som fyllt mig med styrka. Det var enklare.
1. Jag var tyst fast jag egentligen ville prata. Något jag jobbar mycket på - att inte alltid säga vad jag tycker och tänker och inte alltid ge mig in i alla strider. Spara på energin och engagera dig i det som ligger dig närnast hjärtat och låt andra ta hand om det som egentligen inte rör dig särskilt mycket. 
2.Jag fick till några möten med elever idag som blev RIKTIGT bra och jag hoppas att vi löst upp flera knutar i deras självförtroende till skolan och vi kanske kan börja jobba framåt.
3.Jag tog mig tid att springa - och jag sprang hela vägen fast jag var trött som skrutt.
 
Nu ska jag ner i sängen - det är nästa stora uppdrag - att se till att det inte blir så jävla sent varenda kväll.

Kommentera här: