Man hinner mycket

När man måste -ligger nu på kvällen på hela 20 266 steg i stegräknaren så jag kommer nog att somna rätt ovaggat har jag en känsla av :)
 
Svea väckte mig redan 06:30 i morse och ville ut och gå! Man ser så tydligt på henne när det är promenad hon är ute efter och inte bara "gå ut och kissa".
Tog vändan runt Östanbjörka och njöt av naturen, tystnaden och fångade en himla massa pokemons :)
 
 
(null)
 
Sen blev det Björnhyttan igen - med full bil - tillsammans med Fanny som övningskörde. Gick kanonbra fast det är lite trångt och kaos på återvinningen - hon blir verkligen säkrare och säkrare!
Lyviksberget fick sig ett besök sen och vi pantade pant, handlade mat och gjorde månadsinköpen på Rusta.
Lyxade till det men enkel lunch - plocksallad från Coop - och efter lunchen ville även Anton ut och köra så det var bara att sätta sig i bilen igen och ta ett varv runt Väsman.
Så kul att bägge barnen är taggade på körkort men mycket bil blir det :)
 
Köpte de sista flygbiljetterna idag -de som ska ta mig hem från Afrika. Så nu är allt klart för avfärd!
 Idag kom gräsklipparen fram!
 
(null)
 
Det behövdes verkligen! Ganska konstigt egentligen att gräset växer så mycket fast det är rätt kallt men jag antar att det är växtkraften under våren som gör allt.
Vi hade bara en skvätt bensin kvar så jag hällde i den men den räckte ändå till över halva gräsmattan - och jag ska säga er att vi har en KANONSTOR gräsmatta. Men jag gillar att klippa gräs - meditativt på något sätt.
 
Diskmaskinen behagade gå sönder idag.... felkod E15... så jag och Anton fick slå våra kloka huvuden och muskelstyrka ihop - med Per som moraliskt stöd bredvid - och plocka ut den och laga den!
Och vi fixade det!
Ganska stolr över det faktiskt!
 
(null)
 
Middag blev grillat sen hästvård. Jag har inte hunnit rida så mycket sedan Per bröt benen tyvärr :(
 
Nu ska jag ta upp den sista av fyra tvättmaskiner och hänga den - den är det go natt!

Kommentera här: